Μέλη :: Φοιτητές και Απόφοιτοι

Τρέχοντα μέλη

(αλφαβητικά)

Kouzinou_K_w150aΚατερίνα Κουζινού. Προέρχεται από την Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2015, όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία POLIRISK. Ασχολείται με τον εθελοντισμό σε σχέση με τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και τα ζώα. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει γνώσεις Ρωσικών και θα ήθελε να μάθει αρκετές ακόμα γλώσσες. Ενδιαφέρεται για τον πολιτικό τομέα και την διερεύνησή του στη βάση του οποίου θα ήταν εφικτή η βελτίωση της θέσης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Moka_El_w150Λένα Μόκα. Ζει στην Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2015, με επίκεντρο την πρωτοβουλία POLIRISK. Της αρέσει η συγγραφή και αγαπά τα ευφάνταστα αναγνώσματα με πρωτότυπη γραφή. Ενδιαφέρεται για την ενασχόληση με τη διερεύνηση νέων πολιτικών τομέων και ιδεών με σκοπό την αποδοτική χρήση της πολιτικής σε πρακτικό επίπεδο. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Παλαιότερα Μέλη

Μυράντα Βαρδάκη, Αγγελίνα Βελία, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Έλενα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνος Γραμμένος, Ελένη Ζωγράφου, Αλιόνα Καζίου, Δημήτρης Κασβίκης, Χρόνης Καράμπελας, Ελένη Κορωναίου, Χρήστος Κυριακίδης, Κυριακή-Γεωργία Μαντζιώρη-Μπουρνάζου, Χρύσα Μπισμπιρούλα, Αλίνα Μποράν, Αντωνία Οικονόμου, Θεοδώρα Πασσίδου, Πέτρος Πίσσας, Βασιλική Πιτσούλη, Αναστασία Σιάτου, Αρετή Σταμπέλου, Έλενα Τσιάπα, Αναστάσης Φιλντίσης, Αριστείδης Φραγκιαδάκης,  Γεώργιος Χιλάλ.