Μέλη :: Φοιτητές και Απόφοιτοι

Τρέχοντα μέλη

(αλφαβητικά)

chroniskΧρόνης Καράμπελας. Προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2013, όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία GOVERN. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά του τμήματος από το πρώτο έτος, κυρίως ως εθελοντής στην αίθουσα Πληροφορικής. Επίσης έχει συμμετάσχει στα προγράμματα “Εργαστήρι Πολιτικής” που πραγματοποιήθηκαν και με συμμετοχή της Πολιτικής Τεχνολογίας. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και μαθαίνει Ιταλικά και Γαλλικά.

Kouzinou_K_w150aΚατερίνα Κουζινού. Προέρχεται από την Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2015, όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία POLIRISK. Ασχολείται με τον εθελοντισμό σε σχέση με τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και τα ζώα. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, καλά Γαλλικά και έχει γνώσεις Ρωσικών και θα ήθελε να μάθει αρκετές ακόμα γλώσσες. Ενδιαφέρεται για τον πολιτικό τομέα και την διερεύνησή του στη βάση του οποίου θα ήταν εφικτή η βελτίωση της θέσης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.

Loulousi_C_150x150Χριστίνα Λουλούση. Προέρχεται από το Άργος Αργολίδας, και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2014, όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία BUREAU. Ενδιαφέρεται για ψυχολογία και το συμπεριφορισμό των ατόμων και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με τον τομέα αυτό και αφού αποφοιτήσει. Γνωρίζει Αγγλικά και έχει εμπειρία στην οργάνωση μικρής κλίμακας εκδηλώσεων.

Moka_El_w150Λένα Μόκα. Ζει στην Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2015, με επίκεντρο την πρωτοβουλία POLIRISK. Της αρέσει η συγγραφή και αγαπά τα ευφάνταστα αναγνώσματα με πρωτότυπη γραφή. Ενδιαφέρεται για την ενασχόληση με τη διερεύνηση νέων πολιτικών τομέων και ιδεών με σκοπό την αποδοτική χρήση της πολιτικής σε πρακτικό επίπεδο. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

antoniaeΑντωνία Οικονόμου. Προέρχεται από την Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2013 όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία BUREAU.  Συμμετέχει τακτικά σε προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών και παρακολουθεί συστηματικά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με θέματα προσανατολισμένα στη νομικές και πολιτικές επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις. Την ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά όπως εκφράζεται μέσα από τον εθελοντισμό, την αρθρογραφία και την πολιτική. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και είναι άριστη χρήστης Η/Υ.

pissasΠέτρος Πίσσας. Προέρχεται από την Αθήνα και είναι μέλος της Πολιτικής Τεχνολογίας από το 2014 όπου συμμετέχει στην πρωτοβουλία GOVERN. Είναι ενεργός εθελοντής σε διάφορες δράσεις, και παρακολουθεί συστηματικά προσομοιώσεις διεθνών οργανισμών, σεμινάρια και συνέδρια που άπτονται των πολιτικών επιστημών και των διεθνών σχέσεων. Αποσκοπεί να συνεχίσει τις σπουδές του σε εφαρμοσμένα επιστημονικά αντικείμενα που θα επιτρέψουν την αποδοτικότερη εφαρμογή πολιτικών για το Δημόσιο συμφέρον. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά σε άριστο επίπεδο.

Παλαιότερα Μέλη

Μυράντα Βαρδάκη, Αγγελίνα Βελία, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Έλενα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνος Γραμμένος, Ελένη Ζωγράφου, Αλιόνα Καζίου, Δημήτρης Κασβίκης, Ελένη Κορωναίου, Χρήστος Κυριακίδης, Κυριακή-Γεωργία Μαντζιώρη-Μπουρνάζου, Χρύσα Μπισμπιρούλα, Αλίνα Μποράν, Θεοδώρα Πασσίδου, Βασιλική Πιτσούλη, Αναστασία Σιάτου, Αρετή Σταμπέλου, Έλενα Τσιάπα, Αναστάσης Φιλντίσης, Αριστείδης Φραγκιαδάκης,  Γεώργιος Χιλάλ.