Συνεργασία με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα

Στο πλαίσιο της αποστολής της η Ερευνητική Ομάδα «Πολιτική Τεχνολογία» συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλει το Καλογεροπούλιο Ίδρυμα, με έδρα την Κόρινθο, να αποτελέσει, μεταξύ άλλων, και ένα Πρότυπο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η διοίκηση του ιδρύματος, διαμέσου της κ. Μαρία Χρισταρά, την οξυδερκή και ιδιαίτερα δραστήρια Πρόεδρο του  Ιδρύματος, καθώς και τα άλλα στελέχη της διοίκησης και του δυναμικού του ιδρύματος καταβάλουν συντονισμένη και διαρκή προσπάθεια προκειμένου να αναβαθμίζουν και να βελτιώνουν την λειτουργία αλλα και την ποιότητα των υπηρεσιών του ιδρύματος. Τόσο προς την κοινότητα των μαθητών, διδασκάλων και ολοένα και περισσότερων φίλων του Καλογεροπούλειου, όσο και προς την κοινωνία της Κορίνθου και πέραν αυτής.

Με γνώμονα την ήδη άρτια λειτουργία του ιδρύματος, στελέχη της Πολιτικής Τεχνολογίας συνεισφέρουν στην μελέτη αναγκών για την αναβάθμιση του ιδρύματος ως προς τις εσωτερικές διαδικασίες και τα συστήματα λειτουργίας του.

Το Καλογεροπούλειο μας έκανε την τιμή να αναρτήσει ένα στιγμιότυπο από τη συνεργασία αυτή. Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι κ.κ. Μ. Χρισταρά, Ν-Σ. Κουτσούκης και Γ. Οικονόμου κατά τη διάρκεια συνεργασίας που είχαν στους χώρους του ιδρύματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το Καλογεροπούλειο θα βρείτε στον ιστότοπο http://fondationkaloy.com

 

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ενημέρωση